Vlăduța Lupău este mai sinceră ca niciodată, cântăreața de muzică populară mărturisind fără niciun fel de ocoliș ce nu ar face pentru nicio sumă de bani. Vedeta a spus totul direct pe rețelele de socializare. 

Îndrăgita artistă a dezvăluit că nu se vede locuind în Capitală din cauza traficului super aglomerat, asta în condițiile în care școlile sunt închise și multă lume lucrează de acasă. Cu toate acestea frumoasa șatenă crede că în București să stea prea mult în mașină.

Vedeta vine adesea în București, mai ales când este invitată la vreo emisiune TV sau are de filmat videoclipuri pentru piesele sale, dovadă că știe cât de aglomerat este orașul. Vlăduța Lupău nu s-ar muta din Cluj-Napoca pentru nimic în lume.

„Vreau să vă spun că n-aș locui în București pentru nimic în lume, să stau atâta în trafic și mai ales acum când nu toată lumea merge la școală și multă lume lucrează de acasă.

Deci, n-ai cum să stai o zi întreagă în trafic. N-ai cum, exclus!”, a mărturisit Vlăduța Lupău într-o filmare făcută în timp ce se afla la volanul mașinii personale.

Solista de muzică populară este originară din Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj, fiind extrem de mândră de originile sale. Artista vine frecvent în București, drumul până aici nefiind lipsit de incidente, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

coral