Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău (30 de ani) a fost prezentă pe Parc des Princes la meciul PSG – RB Leipzig 3-2, unde s-a fotografiat alături de Neymar, starul brazilian al formației franceze.

Lupău a profitat de faptul că Neymar nu a jucat în meciul din grupele UEFA Champions League, dar și de faptul că era așezat foarte aproape de ea, astfel că l-a rugat pe fotbalist să facă o poză cu ea.

Neymar a acceptat, iar Vlăduța Lupău a explicat coincidența care a a adus-o lângă cel mai scump fotbalist din istorie.

"Am primit mii de mesaje și comentarii în care v-ați bucurat pentru mine. Ceea ce mi s-a întâmplat mie ieri e vis devenit realitate. Mi se pare că este o șansă de unu la un milion să te apropii de o vedetă. Toți prieteni mei apropiați s-au bucurat pentru mine, știau cât de mult îmi doresc această întâlnire. Vă zic sincer, am încercat prin mulți oameni să ajung și nu s-a putut, deși am avut promisiuni. Norocul nu-l poți lua la om.

Lucrurile frumoase se obțin greu, chiar foarte greu. Mi-am cumpărat bilete la meci foarte greu, nu puteam să le plătesc pentru că biletele la PSG se cumpăra doar cu card de Franța. Pe urmă, biletul a fost o altă coincidență. L-am cumpărat chiar pe rândul 0, chiar lângă teren, ca să pot vedea de aproape jucătorii. Iar coincidență este că Neymar are loja lui oficială fix în spatele meu. Putea să fie 10 metri în stânga sau în dreapta, dar a fost fix pe același rând, doar că în spatele meu. Și el n-a jucat. Vreau doar să vă zic că a fost un vis devenit realitate", a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Înainte de meci, soțul interpretei, îmbrăcat cu un tricou PSG, a filmat-o pe aceasta, extrem de emoționată, mai ales că în plan secundar se afla și Neymar, accidentat la aductori după meciul naționalei. Vlăduța aflase de la hotel că idolul ei nu va fi pe gazon, dar s-a consolat cu un cadou special.

Brazilianul a sesizat că este filmat și a făcut discret cu mâna în timp ce vorbea la telefon. Vlăduța i-a făcut și ea imediat cu mâna și a făcut semn că vrea să facă o poză cu fotbalistul.

”Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui”, transmisese anterior Vlăduța Lupău.

Momentul a marcat-o profund pe Lupău, care a mai postat după aceea un alt mesaj: ”Nu aveți idee ce fericită sunt. Intrați la pozele mele din feed. 19 octombrie, te țin minte toată viața mea!”

  coral