Vlăduța Lupău are necazuri mari cu Wizz Air după ce a fost blocată 7 ore pe aeroport, în drum spre Cluj. Artista, alături de soțul ei, Adi Rus, au trecut prin clipe de coșmar în așteptarea avionului. Nu mai puțin de șapte ore pe aeroport, la care se adaugă câteva alune și o sticlă de apă pentru a „compensa” deranjul, au făcut-o pe îndrăgita interpretă să-și piardă răbdarea.

„Dragi prieteni de pe Instagram, suntem de șapte ore pe aeroport ca să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu știu cum mai au răbdarea, eu nu mai am răbdare. Este bătaie de joc. Wizz-ul, pe lângă faptul că a ajuns după trei ore față de ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion și ne-au dat doar o apă plată și niște alune”, a spus Vlăduța Lupău, potrivit Can Can.

Vedeta a dezvăluit nu doar că este nevoită să aștepte de ore bune plecarea avionului. Mai mult de atât, când întreabă cât va mai dura până când vor decola, li se spune „puțin”.

„Sunt și copii mici (în avion, n.r.). Toată lumea este epuizată, nervoasă, cum să vă zic, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic, doar-Scuzați-ne, mai stăm puțin-. Bătaie de joc. Niciodată nu o să mai plec cu Wizz Air. Tot plec pentru că sunt nevoită și uite în ce hal a mers pe bătaia lor de joc”, a adăugat interpreta pe Instagram.

coral