Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu are de gând să aducă pacea pe pământ. Asta reiese din acțiunile pe care le face oficialul rus.
Acesta și-ar fi mutat membrii familiei într-un oraș subteran din Siberia, acolo unde ar fi protejați în caz de război nuclear. Informația a fost făcută publică de politologul Valeri Solovei. Buncărul de lux al oficialului rus ar fi situat în Muncii Altai.

1. Se pregătește Putin de un război nuclear?
Valeri Solovei, fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, susține că Vladimir Putin ascunde faptul că suferă de probleme medicale. Mai grav, fostul profesor a mai spus că Putin ar fi luat parte la ritualuri șamanice secrete alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Din cauza acestor declarații pe care le-a făcut vis-a-vis de Vladimir Putin, Solovei a fost interogat timp de șapte ore de autoritățile ruse. Oficialii de la Moscova spun că acesta ar fi un adept al teoriilor conspirației. De asemenea, casa politologului a fost percheziționată. Deși a fost eliberat, ancheta împotriva acestuia continuă.

2. Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr
Declarațiile lui Solovei vin după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina și pare că nu are de gând să dea înapoi. Mai mult, Putin a fost acuzat că ar fi folosit arme termobarice în Ucraina. Acest lucru ar putea constitui crimă de război.

 „În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit pentru un eventual război nuclear. Acest buncăr este situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă oră. Ce înseamnă asta? Ce înseamnă că președintele își trimite familia în acest buncăr?”, a spus Solovei.
El nu a spus cine ar fi membrii familiei lui Putin care care ar fi fost trimiși în buncăr. Totuși, anterior, el a declarat că fosta gimnastă, Alina Kabaeva, în vârstă de doar 38 de ani, ar fi actuala soției a liderului rus.

3. Vladimir Putin, despre viața lui privată: Nu permit nimănui să se amestece în ea
 „Aceasta este familia lui adevărată, iar Alina este capabilă să-i influențeze deciziile”, a spus el anul trecut.

În trecut, Vladimir Putin spunea că are o viață privată și nu permite nimănui să se amestece în ea. Mai mult, el i-a criticat pe cei care „cu nasurile lor pline de muci și cu fanteziile lor erotice, se uită la viețile altora. https://substantial.ro/vladimir-putin-se-pregateste-pentru-un-razboi-nuclear-informatii-de-ultima-ora-unde-si-ar-fi-mutat-familia-oficialul-rus/

coral