Ca în fiecare an, nici de data aceasta voluntarii CERT Transilvania nu au uitat de familiile care locuiesc în satele izolate ale munților Apuseni și le-au dus cadouri de Crăciun: alimente neperisabile, legume, cozonavi, pâini, dar și rechizite, jucării și dulciuri pentru copii.

„Împreună am reușit și vrem să vă mulțumim, vouă, oameni frumoși, cu suflete mari.

A fost un weekend plin de emoție și de necunoscute, dar am reușit să ducem Crăciunul în munți, la cei mai puțin norocoși.

În 12 Decembrie a avut loc cea de-a XII-a ediție a Campaniei Umanitare de Crăciun și chiar dacă în acest an am fost nevoiți să ne desfășurăm acțiunea respectând cu strictețe regulile impuse de pandemie și cu o mai mare grijă pentru beneficiarii și voluntarii noștri, suntem fericiți că am reușit să dăruim lumină și speranță semenilor noștri aflați în nevoie din zonele izolate ale Munților Apuseni.

Conform tradiției, ne-am mobilizat pentru a împărți cadourile de Crăciun concretizate în: 150 pachete cu alimente neperisabile a câte 25 kg fiecare , 1.200 kg. legume ( cartofi, morcovi, ceapă), 150 de cozonaci, 150 de pâini și 130 pachete de Moș Crăciun pentru copii cu rechizite, jucării și dulciuri.

Mulțumim celor 7 echipe de voluntari care au parcurs aproximativ 600 de km, la bordul mașinilor de teren spre cele mai izolate cătune din inima Apusenilor, precum Măguri-Răcătău, Muntele Rece, Măguri, Marisel, Scrind Frasinet, Dodesti, Plopi, Dobrusu, Baltă, Râșca, Otelesti, Moară de Pădure, Ic Ponor , Mărgău și Răchițele pentru onora promisiunea făcută an de an celor aflați în nevoie.

Mulțumim tuturor donatorilor și sponsorilor care au contribuit la reușita acestui eveniment!”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania.

coral