Voluntarii CERT Transilvania au făcut duminică o acțiune de ecologizare în zona Feleacu. Chiar de la primele ore ale dimineții, 14 voluntari s-au adunat și au reușit să strângă 80 de saci plini de gunoaie, în doar două ore. 

„Am cules gunoaiele din pădure și din Feleacu. De dimineață ne-am apucat de acțiune. Ne-am adunat 14 oameni și am reușit să strângem 80 de saci în doar două ore. Am discutat cu firma de la salubritate, iar zilele următoare vor fi ridicați saci pe care i-am cules. De asemenea, am pus pe TrashOut, zone unde am văzut gunoaie. Acțiunile noastre nu se vor închiea aici”, au spus voluntarii CERT.

Asociația CERT-Transilvania, Detașamentul de Intervenție în Caz de Dezastre, a fost inființată în anul 2009 scopul lor fiind acela de a ajuta oamenii aflați în situații dificile, bătrâni necăjiți și copii izolați care locuiesc în zone greu accesibile ale Munților Apuseni și nu numai.

Asociația CERT Transilvania poate fi contactată la telefeon: 0722.749.794 sau prin email la office@cert-transilvania.ro.

coral