Nicoleta Luciu s-a saturat sa fie luata la rost, asa ca s-a pus pe slabit. Aceasta a lansat o provocare pentru ea si prietenele ei virtuale. Asadar, Nicoleta Luciu vrea sa aiba o super silueta pana la vara si si-a provocat si fanele in acest sens.

Nicoleta Luciu a venit cu o super idee de dieta, care nu este deloc grea si nici costisitoare. Nicoleta Luciu si-a sfatuit fanele sa apeleze la salata si sa manance salata combinata cu ce vor ele, de trei ori pe zi, iar rezultatele vor incepe sa apara.

"Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideti, de joi sa incepem o super dieta. Pana la vara sa fim foarte frumoase si sa aratam bine in costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun asa, facem salata de trei ori pe zi, in care adaugam fiecare ce-si doreste: salata cu branza, manancam salata cu oua, apoi salata cu carne, apoi salata cu alune.  Fiecare gateste ce combinatie isi doreste. Asta inseamna ca de joi incepem cura. Pana atunci sa mancam si sa dam drumul la treaba. Ideea este ca, in momentul in care ne-am apucat de aceasta dieta, sa nu ne mai abatem. Nu mancam paine, nu mancam fainoase in general adica, nu mancam zahar. Si ne vom cantari in fiecare dimineata, ca sa vedem cate sute de grame am slabit, in fiecare zi. Si o sa fim super tari. Si sa facem poze la tot ce mancam si punem pe instastory si asa ne vedem fiecare pe cealalta, sau fiecare pe celelalte. Ca sa reusim sa vedem care reuseste", a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

coral