Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, a tras lozul cel mare și a dezvăluit unul dintre lucrurile frumoase care i s-a întâmplat! Tânăra din Blăgești, o localitate din județul Vaslui, a devenit imaginea unui brand de haine cunoscut în România. Când a aflat acest amănunt despre invitata ei, Mirela Vaida a reacționat acid.

Vulpița, imaginea unui brand de haine cunoscut în România

În timp ce mulți o critică pe tânăra de 22 de ani, care nu i-a fost fidelă soțului ei, Viorel Stegaru, alții o apreciază și sunt dornici să știe totul despre aceasta. La mai bine de o săptămână după ce manelistul Tzancă Uraganu a dezvăluit că patronii unor localuri din Germania o vor ca dansatoare, astăzi, Vulpița a mărturisit că a primit oferte de colaborare de la un magazin de haine și încălțăminte cunoscut de la noi din țară. Tânăra a spus că primește ajutor de la Emily.

“Hainele le-a primit de la acea pagină și de acum promovează brandul pe Instagram”, a explicat Emily în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

În momentul în care a auzit că Vulpița este pe cale să devină influenceriță, Mirela Vaida a reacționat într-un mod acid.

“Măi, stați un pic! Deci… un brand i-a trimis Veronicăi haine și pantofi ca ea să le poarte în emisiune și să le promoveze pe Instagram?! Prin ce s-a remarcat Veronica? De ce ai vrea să îți promovezi un brand cu ajutorul imaginii acestei fete? Ce a făcut ea?”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1.

coral