Chiar daca foarte multi telespectatori contesta ”celebritatea” pe care au capatat-o, de o perioada, Vulpita din Vaslui si Viorel Stegaru, sotul ei, considerand ca postul Antena 1 nu ar fi trebuit sa-i promoveze cu atata insistenta, audientele realizate i-au transforat pe cei doi in prezente constante pe ”sticla”, la Acces Direct.

Mai mult, Veronica si Viorel Stegaru s-au lansat si in muzica, prestand alaturi de Axinte de la Vacanta Mare si de Maria Constantin, iar in spatiul public este vehiculata, acum, si o alta ipoteza. Vulpita din Vaslui si partenerul de viata ar putea sa apara la chiar si la ”Asia Express”, iar o astfel de posibilitate i-a determinat pe multi internauti sa isi spuna parerea. Bineinteles, o astfel de perspectiva se afla doar sub titlul de zvon, insa nimic nu este imposibil.

”Ce parere aveti despre faptul ca Vulpita si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4 de #AsiaExpress?”, este o intrebare care a fost pusa in mediul online.

”Sa-i lasam in pace!”

Pe pagina de socializare a grupului ”Esti din Iasi daca…” au aparut diverse comentarii legate de acest subiect.

”Cred ca e o gluma, oricum este bataie de joc din niste analfabeti, pe urma carora unii sau altii fac bani frumosi, pacat!!”, ”Asa faceti vedete din toti limitatii ?ceva de valoare nu ati promova”, ”Ar fi bine si ptr ei sa mai cunoasca lumea. Sa-i lasam in pace. Bine ca s-a gasit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aiba in paza. Amin. Amin ???”, ”Asta ar mai lipsi! Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”, au fost doar cateva dintre comentariile postate in dreptul fotografiei in care apar, zambitori, Vulpita din Vaslui si Viorel Stegaru

coral