Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu și se cuvine ca ziua cea mare să fie de neuitat atât pentru miri, cât și pentru invitați. Listele se fac cu mult timp înainte, însă este esențial să începi să pui în practică cât mai curând tot ce ai trecut în agendă. Primul târg de nunți din acest an din Cluj-Napoca, Wedding Days de la Iulius Mall îți vine în ajutor, în acest weekend, pentru că aici vei găsi rochii de mireasă, costume, aranjamente florale, invitații, diverse accesorii și tot ce este nevoie pentru ziua voastră specială.

Participarea la târgurile de nunți este un „must go” pentru miri, iar în perioada 6 – 8 ianuarie 2023, la Wedding Days din Iulius Mall Cluj găsești tot ce ai nevoie pentru a începe pregătirile pentru nuntă. Ca să-ți fie mai ușor, fă-ți un checklist, ia-ți timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii și nu rata niciun stand pentru că toți au pregătit surprize.

Astfel, la Wedding Days vei găsi peste 1.000 de rochii de mireasă din colecțiile 2023, atât scurte şi cochete, cât și lungi și luxuriante. Totodată, specialiștii în hairstyle și make-up vin cu propuneri pentru a întregi „portretul” miresei perfecte, pe când creatorii de bijuterii îți pun la dispoziție articole remarcabile. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar ca să puneți în scenă povestea voastră de dragoste, tot aici, puteți găsi și locația potrivită. În strânsă legătură cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile și decorațiunile, dar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție o mulțime de posibilități și vă pot ajuta cu sfaturi. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, cabine fotobooth, cofetării, limuzine și multe alte servicii necesare unui astfel de eveniment. Programul Wedding Days este același cu al Iulius Mall, 10.00 – 22.00, iar intrarea este gratuită.

Wedding Days este primul pas pentru ca nunta voastră să fie un eveniment care să vă reprezinte, la care să vă distrați pe cinste și de care să vă aduceți aminte cu plăcere peste ani. Zâmbiți mult, dansați și bucurați-vă alături de cei dragi de cel mai important moment din viața voastră!

W: www.iuliusmall.com
E: pr@iuliusmall.com

coral