Compania low-cost Wizz Air a anunțat că va oferi 100.000 de bilete gratuite cetățenilor ucraineni între 15 septembrie și 8 decembrie 2022.

Potrivit sursei citate, cetăţenii ucraineni care doresc să rezerve un zbor în cadrul acestei scheme de bilete gratuite pot face acest lucru vizitând https://wizzair.com/#/rescue. Călătorilor li se va cere să furnizeze numărul paşaportului ucrainean în momentul rezervării şi li se va cere, de asemenea, să prezinte paşaportul ucrainean şi viza/documentele de călătorie necesare la check-in.

„Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina şi suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutăţile cetăţenilor ucraineni”, a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer al Wizz Air, potrivit Agerpres.ro.

Compania precizează că numărul indicat de bilete (100.000) la preţul de 0 euro se aplică până la expirarea disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie şi 8 decembrie. Este inclus un bagaj de mână (max: 40x30x20cm). Trolerele şi bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

Wizz Air operează o flotă de 160 de aeronave Airbus A320 şi A321. În anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022, Wizz Air a transportat 27,1 milioane de pasageri. Compania este listată la London Stock Exchange, scrie știripesurse.ro.

coral