Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa a anunțat extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca. Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania și creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la doar 69 RON.

Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiție, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică și va crea sute de noi locuri de muncă pe piața locală. Odată cu rutele anunțate, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca.

 „Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre locale prin adăugarea unei noi aeronave la baza noastră din Cluj-Napoca. Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România și puterea modelului de afaceri Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm în acest moment dificil pentru industrie. Menținându-ne la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare și introducând trei noi rute cu tarife ultra-reduse către Germania și mărind frecvențele a nouă rute către Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Franța, Belgia și Cipru, suntem încrezători că Wizz Air va face călătoriile accesibile pentru din ce în ce mai mulți pasageri din România. Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească clienți la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus”,  a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air.

coral