Ca urmare a măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, zborurile operate de compania aeriană Wizz Air  de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Bergamo și Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020.

Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la  zborurile pentru care și-au achiziționat bilete de călătorie.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost  distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.

Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată  nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus.

coral