În rândul elevilor sunt 67 de cazuri pozitive în 35 de unități de învățământ, și 21 de profesori în 18 școli.

–  291  unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

– 122 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

– 10 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități/lecții online.

La trei cazuri înregistrate în diferite clase, unitatea de învățământ se închide, iar elevii  vor își vor desfășura activitatea în mediul online. La un singur caz înregistrat, clasa respective își va muta activitatea în online timp de 14 zile. Decizia de a se închide o școală este influențată de mai mulți factori.

coral