Unul dintre cei mai vechi suporteri ai campioanei CFR Cluj, fotoreporterul și omul de afaceri Zoli Richard Cantor a murit în urma unui stop cardiac. Acesta a fost internat la Secția de Chirurgie Generală I, în stare gravă, după ce a suferit un stop-cardiac.

Zoli Cantor a fost fondatorul unuia dintre primele ziare sportive din Cluj, Sport 80, iar alături de jurnalistul Ciprian Rus a scris cartea „100% CFR – Centenarul unui vis”, respectiv „Vestiarul Campionilor„, singurele volume dedicate clubului din dealul Gruia.

„Unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei noastre, Zoltan Richard Cantor, a trecut la cele veșnice. A fost o luptă extrem de grea, dar foarte scurtă, iar Zoli a luptat eroic până la capăt.

De astăzi, el nu mai este printre noi, însă pasiunea mărturisită zi de zi pentru echipa favorită îi va păstra vie memoria în rândul suporterilor „feroviari”.

Lasă în urmă o comoară de neprețuit. Mii de fotografii, lacrimi și zâmbete CFR-iste, momente unice surprinse de-a lungul anilor. A fost co-autorul a două volume – „100% CFR – Centenarul unui vis” și „Vestiarul campionilor” – care îmbrățișează trecutul secular al echipei noastre.

În ultima vreme, Zoli și-a asumat cu mare bucurie și seriozitate rubrica „Știați că…”, relatând cu detalii fascinante, dar și cu umorul caracteristic, clipele marcante din istoria CFR-istă.

A fost iubit deopotrivă de jucători, conducători, de suporteri, iar clubul nostru îi aduce acum un ultim omagiu.

Mulțumim celor care au răspuns afirmativ apelului nostru și au sărit în ajutorul lui Zoli.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe cel care a fost Zoltan Richard Cantor!

Odihnește-te în pace, Zoli!

Ne luăm rămas bun cu salutul tău favorit: Haide, dragă CFR!”, au anunțat oficialii campioanei pe Facebook. coral