ATP Group, integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor, a organizat la Baia Mare evenimentul anual de prezentare a produselor dezvoltate sub mărcile proprii: camioanele ATP Trucks și utilajele de construcții Hefton. 

ATP Trucks, marca auto românească, respectiv utilajele de construcții Hefton au completat în ultimii ani paleta de produse și servicii pe care ATP Group le propune în oferta sa comercială curentă. 

Portofoliul actual pentru marca ATP Trucks este format din camionul Truston (2019), 100% asamblat la Baia Mare – în varianta 8×4 430 CP configurat ca autobasculantă și betonieră; Truston (2021) și în varianta 4×2, 480 CP, comercializat ca autotractor cu cabină joasă dar şi cu cabină înaltă;  autobuzul electric ATP Bus (2021). 

Utilajele de construcții Hefton de la ATP Group propun soluții din cele mai variate pentru afacerile de profil: buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, mini-excavatoare, încărcătoare frontale, cilindri compactori; în gama Hefton se înscrie și oferta de stivuitoare. 

Cel mai nou produs pe care ATP Group l-a integrat în oferta sa, ca soluție de carosare pentru sașiul 8×4 ATP Trucks, este pompa de beton cu mixer Sermac. Produsul se alătură acum suprastructurilor Stamer – benele și betonierele special concepute pentru camioanele ATP Trucks. 

coral