Starea de sanatate a celebrei creatoare de moda Zina Dumitrescu se degradeaza pe zi ce trece. Proprietarul azilului unde se afla Mama Zina a explicat care este situatia.

In urma cu cateva zile, Zina Dumitrescu a ajuns la spital. Desi a fost externata, creatoarea de moda nu se simte deloc bine, conform spuselor patronului azilului unde locuieste aceasta, Ion Casian.

„Nu isi mai doreste sa lupte pentru viata ei, nu mai vrea sa depuna nici un efort pentru a trai. Nu se simte deloc bine, nu mai este in parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea si si-a facut analizele si toate au iesit destul de bune, nu a stat internata, dar anii isi spun cuvantul.

Varsta vorbeste de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici pofta de mancare, se degradeaza pe zi ce trece, nu stiu ce o sa se intample cu ea, unde o sa ajungem”, a declarat patronul azilului.

Zina Dumitrescu, in varsta de 82 de ani, se afla de cativa ani la azil, la Ghermanesti. In ultima perioada de timp, creatoarea de moda cunoscuta drept Mama Zina, a slabit foarte mult, 10 kilograme.

coral