News Flash:

Ziua Europei, a Independentei de Stat a Romaniei si Ziua Victoriei, sarbatorite astazi la Turda. VIDEO

9 Mai 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
ZIua Independentei sarbatorita la Turda

Ziua Independenţei de Stat a Romaniei, Ziua Victoriei si Ziua Uniunii Europene au fost sarbatorite astazi, 9 mai, la Turda.

Cu ocazia implinirii a 140 de ani de cand Statul Roman isi proclama independenta, precum si a 72 de ani din momentul in care Aliatii au obtinut victoria in fata Germaniei naziste in cel de-al Doilea Razboi Mondial sau a 67 de ani de la ziua in care a luat nastere Uniunea Europeana, Turda a marcat cele trei evenimente majore prin manifestari militar-religioase.

„Mesajul meu astazi, pentru voi dragi turdeni, este sa ramanem o echipa. In aceasta tripla sarbatoare, in care este vorba despre oameni care au avut curaj si care si-au unit fortele intr-un scop comun, se cuvine sa reflectam asupra acestei idei si sa ne amintim mereu ca doar impreuna, unii alaturi de altii, suntem o forta!", a aratat primarul Cristian Matei pe pagina sa de facebook..


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

09.05.2017 ---------------------- Ceremonialul militar-religios organizat cu ocazia Zilei Europei, a împlinirii a 140 de ani de la Proclamarea Independen?ei de Stat a României de la 1877 ?i a împlinirii a 72 de ani de la Victoria Coali?iei Na?iunilor Unite în cel de-al Doilea R?zboi Mondial din 1945.

Posted by Matei Cristian on Tuesday, May 9, 2017

turda ziua indepdendentei ziua europei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 34 queries | Mysql time :0.058370 (s)