Sunt zodii care să fie bune la pat? Este un bărbat Săgetător mai bun la pat decât un bărbat Pești? Există diferențe între zodii în ceea ce privește momentele intime?

Cum fac sex bărbații în funcție de zodia lor.

 Multe femei ar dori să știe cum face un bărbat sex în funcție de zodia lor înainte să ajungă cu ei în pat. Au unii bărbați calități mai bune în ceea ce privește momentele intime decât alții, în funcție de zodie?

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Berbec

Bărbatul Berbec este de multe ori egoist, fiind interesat doar de plăcerea lui și neglijând plăcerea partenerei. Preludiul doar rar își face simțită prezența în pat, se grăbeștesă ajungă la orgasm și dorințele sau fanteziile femeii rămân neglijate.

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Taur

Femeile care dau peste un bărbat din zodia Taur sunt norocoase! Nativul din zodia Taur este bun la pat, reușind astfel să obțină titlul de amantul perfect. Este mereu pregătit pentru o partidă, iar plăcerea femeii pe care o duce în pat este foarte importantă, motiv pentru care își dă interesul și știe cum să o satisfacă. Se poat spune că barbatul Taur este cel mai bun la pat din tot zodiacul.

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au mereu vorbele la ei, iar femeile le cad ușor în plasă și ajung repede în patul lor. Cu toate acestea, este atent la nevoile și plăcerile femeii și bun mult accentul pe preludiu. De asemenea, bărbatul Gemeni are o atracție pentru mici perversiuni, motiv pentru care jocurile erotice mereu își vor face loc în patul lor și va avea grijă ca fanteziile sexuale să devină realitate.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Rac

Racul este un romantic irecuberabil, motiv pentru care pentru el este mai importantă conexiunea în timpul partidei de sex, decât sexul în sine. Nu este cel mai priceput amant, motiv pentru care de multe ori se lasă condus de parteneră.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Leu

Nativul din zodia Leu dorește mereu să impresioneze, motiv pentru care își dau interesul să fie buni la pat, iar femeile care ajung să întrețină relații cu el vor avea parte de experiențe sexuale memorabile, cu toate că de cele mai multe ori pun plăcerea lor pe primul loc.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Fecioara

Bărbatul din zodia Fecioară nu prea are inițiativă în pat, însă știe cum să țină cont de dorințele și indicațiile pe care i le oferă partenera, motiv pentru care reușește să îi ofere partide de sex memorabile. Cu toate acestea, din cauza faptului că este tipicar din fire, poate ajunge să își plictisească partenera în pat.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Balanta

Bărbatul Balanță ține cont de dorințele și plăcerea partenerei, acesta fiind cu adevărat satisfăcut doar dacă femeia pe care a dus-o în pat este satisfăcută. De cele mai multe ori are experiență și știe să diversifice, dar asta doar datorită faptului că are tendința să înșele și învață lucruri noi de la fiecare parteneră.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Scorpion

La fel ca nativii din zodia Gemeni, bărbatul Scorpion știe cum să convingă o femeie să o ducă în pat. Asemenea Taurului, apetitul său sexual este unul mare, iar partidele de sex cu Scorpionul oferă siguranța unui orgasm garantat.

Este creativ și se folosește de această creativitate când vine vorba de mișcări în pat, motivul pentru care partidene cu un Scorpion sunt intense.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Sagetator

Dorința de aventură și de trăire a unor noi experiențe îl face pe nativul Săgetător să nu fie cel mai fidel partener. Cu toate că nu sunt făcuți pentru o relație, sunt partenerii ideali pentru o aventură de o noapte, Săgetătorul știind cum să transforme o partidă de sex într-una memborabilă.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Capricorn

Din păcate, nativul din zodia Conservator ar putea primi titlul de cel mai plictisitor partener sexual. Este conservator, iar propuneri în ceea ce privește poziții noi sau joculețe erotie nu sunt pe placul său.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Varsator

Bărbatului din zodia Vărsător îi place să experimenteze, uneori ajungând să fie chiar excentric. Nu refuză jocuri erotice și ar fi deschis și spre o partidă în trei. Nu este adeptul mogomamiei, dar nici nu va ascunde acest lucru.

Zodii bune la pat. Cum face sex barbatul din zodia Pesti

Bărbatul Pești știe cum să satisfacă dorințele sexuale are parteneri, iar partidele sunt memorabile, deoarece acest semn zodiacal pare să poată citi gândurile femeii. Totuși, nu le place să fie singurii care preiau inițiativa în pat, motiv pentru care bărbatul Pești așteaptă ca uneori femeia să preia controlul.

 

  coral