Câteva zodii sunt as în manipulare și reușesc întotdeauna să întoarcă totul în favoarea lor, iar unele dintre ele nici nu își dau seama de ceea ce fac. Așa li se pare lor firesc. Printre campionii la acest capitol se numără și unii pe care nu i-ar bănui nimeni de o astfel de abilitate.

Zodii manipulatoare. Gemeni

Gemenii sunt foarte creativi și au talentul de a binedispune oamenii din jurul lor. Din aceste motive, ajung să fie iubiți și să le fie iertate părțile mai puțin bune – cum ar fi tendința lor de a înflori adevărul și de a manipula pe toată lumea pentru propriile interese.

De altfel, toată lumea știe ce le poate piele. Aceste persoane fac totul cu zâmbetul pe buze și știu cum să îi influențeze pe ceilalți nu doar ca să iasă așa cum vor, dar și ca să scape basma curată, fără ca cineva să rămână supărat pe ele.

Zodii manipulatoare. Rac

De asemenea, printre zodiile care sunt as în manipulare se numără Racii. Cei din jurul lor îi văd de obicei drept manipulatori și nu greșesc să creadă asta. Acestor nativi nu le place ca ceilalți să simtă abilitatea lor de a controla oamenii.

În plus, ei fac acest lucru de multe ori fără măcar să realizeze. Sunt maeștri ai autocompătimirii – aceasta fiind și arma cu care obișnuiesc să acționeze pentru ca totul să iasă în favoarea lor.

Zodii manipulatoare. Fecioară

Deși par responsabile și de încredere, Fecioarele sunt și ele as în manipulare. Răstălmăcesc vorbele cu naturalețe și influențează oamenii din jurul lor fără să atragă atenția.

Oamenii născuți în zodia Fecioară reușesc să facă totul din umbră, iar la final, deși totul ia direcția intenționată de ele, tot rămân cu frustrări. Critici din fire, acești nativi sunt rareori complet mulțumiți de ceva.

Zodii manipulatoare. Balanță

Balanțele sunt fermecătoare și nimeni nu poate contesta acest lucru. Aceste persoane adoră să fie în centrul atenției și au abilitatea de a comunica cu oricine. Însă, pe cât de carismatice, pe atât de manipulatoare sunt.

Nativii acestei zodii obișnuiesc să mintă ca să evite problemele pe care le au, pentru a da impresia că au mai multe realizări decât în realitate sau pur și simplu ca să obțină ceea ce vor. Uneori se pierd în minciuni și se dau de gol.

Zodii manipulatoare. Scorpion

Scorpionii sunt născuți ca să se comporte ca niște spioni. Aceste persoane au abilitatea de a strânge informații și de a se furișa fără să depună prea mult efort sau să se streseze.

Sunt inteligenți, extrem de carismatici și foarte rapizi. În plus, sunt atât de discreți încât oamenii pe care îi manipulează nici nu realizează ce li se întâmplă. Cel puțin până când nu e prea târziu

  coral