Bad Angie, pe numele ei adevarat Angie Moisescu, a acceptat provocarea emisiunii "Agentia VIP" si s-a demachiat in direct. Cunoscuta blondina a dat la o parte machiajul si si-a aratat adevarata fata.

Fara nicio retinere, Bad Angie a pus mana pe demachiant si a renuntat la ceea ce-si facuse pe fata cu putin timp inainte sa vina in direct la Antena Stars. Vedeta a mentionat inca de la inceput ca are pistrui, care s-au vazut ulterior.

Bad Angie, nu face tratamente speciale pentru fata. Tanara, cunoscuta si drept "preferata lui Scarlatescu" de cand a participat la "Chefi la cutite", a declarat ca are grija sa isi faca diferite masti naturale.

Si-a gasit sufletul pereche

"Da, sunt cu cineva. E la inceput, vedem ce o sa fie. Nu vreau sa ma mai pronunt, inceputurile nu se povestesc, se traiesc. Ne cunoastem de doua luni. M-a atras faptul ca este inteligent si imi plac barbatii inteligenti. Imi intelege meseria si cred ca e mandru de ceea ce fac. Si el este un om foarte ocupat, ne vedem mai mult seara. Nu are nicio legatura cu ceea ce fac eu. Nu vreau sa ma pronunt si sa zic ca am o relatie si peste doua luni sa zic ca nu mai am. E penibil", a declarat Bad Angie pentru Antena Stars.

coral