Primul iubit al frumoasei Adela Popescu a fost Dan Bordeianu, iar cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste. Intr-un final, drumurile lor sentimentale s-au despartit, insa au ramas in relatii amicale. Bineinteles, fanii Adelei se intreaba cum se impaca Radu Valcan – actualul sot al Adelei – cu fostul iubit al acesteia, iar raspunsul a putut fi descoperit pe pagina de Instagram a lui Radu.

Recent, Dan Bordeianu a fost invitat in emisiunea Adelei Popescu si s-a demonstrat inca o data, daca mai era cazul, ca el si Adela au o relatie de amicitie incontestabila. In ceea ce il priveste pe Radu Valcan, putem spune ca nu exista tensiuni intre el si fostul iubit al sotiei sale. Cei doi s-au si intalnit, la un moment dat, au facut fotografii, iar una dintre ele a fost postata in mediul online.

Radu Valcan a postat si un mesaj pe pagina de Instagram, cu acea ocazie.  “M-am intalnit cu un om talentat”.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poarta numele de Alexandru

Chiar Radu, sotul Adelei, a dorit ca primul nascut al cuplului sa poarte numele de Alexandru. Iar dezvaluirea a fost facuta, la momentul respectiv, chiar de fericita mamica.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinta a tatalui lui… pe baietel, pe bebelus il cheama Alexandru Valcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si sfant. E un n ume necautat, adica nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, are o semnificatie aparte”, a mai spus Adela.

coral coral