În data de 10 iunie, un clujean a fost atacat în timp ce traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est (Someșeni) după ce a părăsit locul de muncă.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui individ de 25 de ani, suspectat de agresarea bărbatului în scopul de a-i fura bunurile și banii. Se estimează că prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 700 de lei.

În data de 10 iunie, un clujean a fost atacat în timp ce traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est (Someșeni) după ce a părăsit locul de muncă.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui individ de 25 de ani, suspectat de agresarea bărbatului în scopul de a-i fura bunurile și banii. Se estimează că prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 700 de lei.La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul ar fi urmărit un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est. Acolo, i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului, reușind astfel să intre în posesia bunurilor pe care bărbatul le purta asupra sa

La aproximativ două ore de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii l-au identificat și depistat pe tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii și au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind dus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de azi, acesta a fost prezentat instanțe, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.