Cauți un televizor nou care să îți împlinească toate nevoile pe care le ai pentru vizionarea filmelor sau a serialelor, dar și să fie un display bun și pentru consola ta de jocuri? Dintre toate opțiunile disponibile pe piață astăzi discutăm despre avantajele unui tv LG.

LG este un brand renumit în industrie care aduc mereu inovație în ceea ce fac și creează mereu modele noi de electrocasnice care să ne facă viața mult mai plăcută.

Nici în ceea ce privește televizoarele nu se lasă mai prejos, punând la dispoziția publicului modele care oferă atât o imagine excepțională, cât și sunet de calitate și meniuri super prietenoase pentru utilizatori. Dar hai să discutăm despre fiecare motiv în parte pentru care merită să-ți iei un tv LG.

O imagine „ca-n filme”

Un tv LG are foarte multe puncte forte dar printre cele mai importante este calitatea și claritatea imaginii pe care o oferă. În funcție de model, poți opta pentru tehnologie LG OLED sau HDR. Oled este acronimul de la Organic Light Emmiting Diode. Super, dar ce înseamnă asta mai exact? Adică ecranul are niște particule minuscule care pot modifica în mod organic luminozitatea. Asta înseamnă că fiecare culoare din film va avea altă luminozitate. Iar asta pentru tine înseamnă o experiență mult mai imersivă și impresionantă.

Sunet ca la cinema

Bine, acasă la tine reglezi volumul cum vrei tu. Însă un tv LG nu te va dezamăgi niciodată în ceea ce privește calitatea sunetului. Dotate cu sisteme audio de înaltă calitate, televizoarele LG produc sunete 3D, cu ajutorul cărora tu vei reuși să te simți parte din acțiune, indiferent de filmul pe care îl vezi sau de jocul în care ești prins. Sistemele de sunete folosite de cei de la LG sunt cele de la Dolby Atmos și îți vor garanta mereu o experiență foarte apropiată de ceea ce trăiești într-o sală de cinema.

Conectivitate ca-n serialele SF

Desigur, și tehnologia a avansat atât de mult încât chiar ne face să ne simțim ca în serialele Science fiction. Ce bine că acum ne putem și bucura de ea din confortul sufrageriei sau al oricărei alte camere din propria noastră casă. Toate televizoarele noi LG îți oferă conexiune Bluetooth și foarte multă flexibilitate în ceea ce poți conecta la TV. Familia ta a adormit și tu vrei să continui să te uiți la film? Conectează-te cu o pereche de căști și continuă distracția. Vrei să te uiți la un concert în timp ce îl asculți la un volum mai tare decât poate televizorul? Îl conectezi la o boxă și te bucuri de muzica ta preferată așa cum vrei. Și totul fără cabluri și dezordine în casă.

De asemenea, televizoarele LG au propriul sistem de operare, ceea ce înseamnă că meniurile sunt foarte prietenoase și sunt special create să te miști rapid prin el, să găsești foarte repede ceea ce îți dorești să vezi și să nu îți pierzi prea mult timp cu căutările.

Pe lângă toate aceste tehnologii extraordinare, un tv LG înseamnă și o declarație în zona de sustenabilitate. Față de alte branduri precum tv-urile de la Philips, cei de la LG se declară militanți în zona de sustenabilitate și au certificarea Energy star, ceea ce determină cât de eficiente sunt electrocasnicele pe care le alegi pentru casa ta. Dacă tu alegi electrocasnice cu eficiență A+ asta înseamnă că vei consuma energie mult mai eficient. Iar asta este o decizie prietenoasă cu bugetul tău, dar și cu natura și viitorul acesteia.

Așadar, dacă vrei să faci o alegere pe care să nu o regreți, îți recomandăm să iei în calcul pe lista ta un tv LG. Asigură-te că faci bine măsurătorile înainte să cumperi și că alegi diagonala potrivită. În același timp, nu uita să verifici atât oferta din magazine cât și pe cea disponibilă online, ca să te asiguri că ai găsit cea mai bună opțiune pentru tine și bugetul tău.