Iubim gadgeturile, pentru că ne fac viața mai ușoară, pentru că ne dau posibilitatea să facem lucruri diverse într-un timp mai scurt, să comunicăm eficient, să avem mai multă grijă de noi, să ne ținem sub control anumite activități și obiceiuri. Aproape zilnic apar pe piață dispozitive noi, care vizează diverse domenii sau aspecte ale vieții. În timp ce unele sunt destinate unui segment redus de consumatori, cu anumite preocupări, există și gadgeturi utile pentru toată lumea.

Iată 5 gadgeturi noi care vor fi la modă în 2024:

Dispozitive de vapat cu filtru

Este o noutate care reinventează vapatul și experiența pe care o are utilizatorul. Produsul amintește foarte mult de fumatul clasic, însă este lipsit de riscurile pe care le presupune acesta. Filtrele din bumbac purifică lichidul și îl usucă, astfel că vaporii vor fi mai puțin umezi, oferind o experiență apropiată de fumatul cu tutun încălzit și cel tradițional, mult mai prietenoasă pentru cei care au utilizat o perioadă lungă țigări clasice și sunt dependenți de acest obicei.

Căști wireless

Deși sunt produse care există deja pe piață de ani buni, aceste gadgeturi au fost perfecționate, sunt mult mai ușor de utilizat și au devenit mai accesibile ca preț. Prin urmare, sunt extrem de populare și, cu siguranță, un produs care va fi la modă în 2024. Cei care le folosesc au devenit dependenți de ele, pentru că pur și simplu le fac viața mai ușoară. Sunt excelente atunci când faci sport, când călătorești sau chiar pentru ședințele online de la serviciu.

eBook reader

Pasionații de citit iubesc acest dispozitiv. Este mic, ușor de transportat și înlocuiește o bibliotecă întreagă. Gândește-te cât de util îți poate fi într-o vacanță în care poți să eliberezi o bună parte din bagaj în care ai pune câteva cărți pe care vrei să le iei cu tine. Sunt excelente și dacă drumul tău spre serviciu presupune un traseu mai lung cu mijloace de transport în comun, dar și în multe alte împrejurări. Noile dispozitive de acest gen au o durată de viață a bateriei mai mare și sunt mai accesibile la preț, astfel că au toate șansele să se numere printre cele mai populate gadgeturi ale momentului.

Smartwatch

În condițiile în care cu toții suntem tot mai preocupați de sănătate și de calitatea vieții, ceasurile inteligente, care sunt deja foarte populare, vor deveni indispensabile pentru noi. Ne ajută să ne monitorizăm nivelul de activitate, caloriile consumate, calitatea somnului, bătăile inimii, iar acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile extrem de utile pentru orice persoană. Până de curând, aceste dispozitive aveau prețuri destul de mari, însă au devenit extrem de accesibile și oricine își poate permite luxul de a-și ține sub control principalele aspecte ale vieții.

Robotul aspirator

Cu acest dispozitiv poți să câștigi mult timp liber pentru tine și, în același timp, să-ți menții casa curată. Te scapă de povara aspiratului și face acest lucru chiar și în lipsa ta, pentru că îl poți porni sau programa să aspire de pe telefon. Cele mai multe modele noi au chiar și funcție de mop, astfel că îți poți găsi casa impecabilă după o zi aglomerată la muncă.

Acestea sunt doar câteva dintre gadgeturile foarte populare și accesibile în momentul de față, dar poți să-ți faci viața și mai interesantă cu unul proaspăt lansat, iar pe Wired vei găsi o listă interesantă cu produse care tocmai au fost prezentate la CES 2024.

Foto: Unsplash

  coral