O americancă în vârstă de 32 de ani a aflat că are o tumoră în timp ce se uita la mai multe fotografii pe care le făcuse în Europa, pe vremea când avea 21 de ani.

Shari Dawson a observat că zâmbetul ei arăta complet diferit în poze față de cel din prezent. De asemenea, ea a văzut și alte schimbări la nivelul feței: dinții de jos se atingeau de cei de sus atunci când închidea gura, ceea ce nu se mai întâmplase până atunci.

Ea a observat modificări și la nivelul ochilor și nasului. Mai mult, tălpile sale deveniseră mai mari, fiind nevoită să cumpere încălțăminte cu un număr mai mare ca înainte, potrivit stirileprotv.ro.

Schimbările au început discret, dar au devenit o sursă de îngrijorare pentru Shari atunci când a început să aibă migrene puternice. Din cauza durerilor, ea a fost nevoită să își ia concediu, pentru că pur și simplu nu își putea ține ochii deschiși.

În martie 2020, migrenele au atins un punct critic, iar Shari a ajuns la urgențe, unde inițial i s-a spus că suferă doar de o migrenă severă. Cu toate acestea, după ce durerile au început aă persiste și s-au intensificat, Shari a fost supusă unor teste mai amănunțite. Medicii au descoperit o tumoare în creștere la glanda pituitară, care sângera.

Shari a fost operată, iar medicii au reușit să îi îndepărteze cea mai mare parte a tumorii. Cu toate acestea, investigațiile ulterioare au arătat că aceasta suferă și de acromegalie, o boală hormonală rară caracterizată de o creștere anormală a mâinilor, picioarelor și feței.

 

coral