Reclothing – târgul sustenabil de toamnă a revenit în Iulius Mall Cluj. Astfel, până pe 2 noiembrie, la etajul 1, poți găsi noi „comori” pe care să le integrezi în ținutele de toamnă. Ai la dispoziție peste 1.000 de articole vestimentare de la trenciuri cool, jeanși care se potrivesc în orice combinație, bluze, fuste, încălțăminte, dar și accesorii. Partea cea mai faină este că aceste cumpărături se transformă în fapte bune, pentru că banii strânși vor fi redirecționați către proiectele sociale marca JCI. După shopping, dă o tură alături de cel mic și prin „Vestul Sălabatic” din Atrium!

A venit momentul să-ți pregătești garderoba de sezon, iar Iulius Mall Cluj împreună cu JCI îți oferă posibilitatea să faci parte și dintr-o schimbare pozitivă. Astfel, până pe 2 noiembrie, în zona Nike – The North Face, etajul 1 din Iulius Mall, găsești târgul Reclothing, care îți pune la dispoziție articole vestimentare variate, de calitate și cu modele deosebite. Mai mult decât atât, banii strânși în cadrul evenimentului sunt redirecționați către proiecte educaționale derulate de către JCI Cluj. De asemenea, Reclothing este și o platformă care promovează donarea, reciclarea și reutilizarea hainelor și textilelor, contribuind astfel la prevenirea deșeurilor și reducerea poluării.

Dacă vii la târg însoțit de cei mici, care au vârste cuprinse între 3 și 12 ani, îi poți lăsa să se distreze la expoziția interactiv – educativă „Vestul Sălbatic” din Atriumul Iulius Mall Cluj. Copiii vor fi pregătiți de expediție cu ținute de luptă, pălării și cai și se vor „lupta” cu bandiții ca să elibereze cetățenii nevinovați și să salveze străzile din Vestul Sălbatic. Biletele pentru aventură se găsesc la Centrul Informațional și costă 30 lei, iar mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului Vestul Sălbatic.

Hai să facem împreună fapte bune și cumpărături sustenabile!