Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Baciului din Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, un tânăr nu s-ar fi asigurat în momentul în care a intrat pe strada principală și a fost lovit din plin de o altă mașină.

„Un modul SMURD, format dintr-o ambulanță și o autospecială cu echipamente de descarcerare, a fost alertat în jurul orei 11.50 ca urmare a unui accident produs pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Două persoane, respectiv un tânăr în vârstă de 27 de ani și un bărbat în vârstă de 54 de ani, au fost consultate și transportate la spital pentru investigații de specialitate. La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„În jurul orei 11.30, s-a produs un accident rutier pe strada Calea Baciului

Un conducător auto 27 de ani care se deplasa pe strada Calea Baciului din direcția Baciu spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani care ar fi efectuat un viraj la stângă, intenționând să intre în parcarea unui supermarket. 

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate într-un alt autovehicul, aflat oprit la ieșirea din parcarea supermarketului, la volanul căruia se afla un bărbat de 77 de ani. 

În urma evenimentului, bărbatul de 59 de ani și tânărul de 27 de ani au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.