Alexandru Stefan Rusu, tanarul care si-a ucis viitoarea sotie cu 34 de lovituri de cutit pentru ca a refuzat un joc erotic, a fost condamnat si pentru tentativa de viol, dupa ce a agresat o tanara martora la crima din Ploiesti.

In ziua tragediei, Alexandru Stefan Rusu si iubita lui, o femeie in varsta de 36 de ani, mama a doi baieti minori, au organizat o mica petrecere la care au invitat doua prietene.

Spre miezul noptii, pe fondul consumului excesiv de alcool, Rusu a inceput sa faca avansuri celor doua tinere invitate si i-a propus iubitei sa participe la un joc erotic in grup. Pentru ca cele trei femei l-au refuzat, barbatul a devenit agresiv, iar in cele din urma si-a omorat viitoarea sotie.

Pentru aceasta fapta, Alexenadru Stefan Rusu a fost condamnat definitiv la 22 de ani de inchisoare. La aceasta pedeapsa, insa, se adauga acum inca 6ani, pentru tentativa de viol.

Conform procedurilor, cele doua pedepse se contopesc, astfel ca in final criminalul din Mihai Bravu are de executat 24 de ani de inchisoare.

Potrivit ziarulincomod.ro, Rusu a contestat decizia Judecatoriei Ploiesti., astfel ca magistratii Curtii de Apel vor fi cei care vor da sentinta finala.

coral