Dramă în familia unui tânăr din localitatea teleormăneană Nanov. Adelin s-a lăsat decapitat de tren! Tânărul în vârstă de doar 16 ani s-a sinucis într-un mod crunt. Gestul tânărului vine la doar o zi după ce un altul și-a dat foc și a murit pe o stradă centrală din Vâlcea, tot din cauza jucatului la păcănele. Adelin urma să împlinească 17 ani, dar a ales să se sinucidă punând capul pe șinele de tren.

Adelin s-a lăsat decapitat de tren, din cauza unei datorii la păcănele

Adelin a fost găsit fără suflare miercuri seară, 24 mai 2023, în localitatea Nanov, din Teleorman. Tânărul a decis ă-și încheie socotelile cu viața punându-și capul pe șinele de tren și fiind decapitat, în apropiere de gara Alexandria Nord.

Tânărul urma să împlinească peste câteva zile vârsta de 17 ani, însă a decis să se sinucidă. Din primele informații, Adelin a recurs la acest gest din cauza unor datorii pe care le-ar fi avut la jocurile de noroc.

În fotografiile de pe rețelele de socializare, Adelin era doar un zâmbet și nimeni nu știa cu ce mare problemă se confruntă acesta.

Adolescentul a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferată care leagă Alexandria de Roșiori de Vede.

„A fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul. Dumnezeu să-l ierte!”, este mesajul publicat pe o pagină de Facebook din Alexandria.

Alexandru s-a sinucis tot din cauza păcănelelor!

Gestul lui Adelin este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr a decis să își dea foc chiar în fața unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3.000 lei.

Pe data de 23 mai 2023, Alexandru a decis să se sinucidă într-un mod brutal. Acesta și-a dat foc sub ochii trecătorilor, în apropierea sălii de jocuri.

Tânărul de 19 ani și-a premeditat moartea, el postând cu câteva zile înainte de a se sinucide mai multe filmulețe pe TikTok. Alexandru a postat în mediul online un scurt filmuleț cutremurător pe TikTok în care a vorbit despre moarte, anunțând astfel gestul pe care urma să-l facă.

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ai muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, a spus Alexandru într-un filmuleț postat pe TikTok, înainte cu doar câteva zile de a se sinucide.

Internauții au lăsat mai multe mesaje de condoleanțe familiei îndurerate, înțelegând acum că Alexandru a premeditat totul și că și-a anunțat moartea, însă nimeni nu a băgat de seamă ce intenții are, de fapt.

Și Adelin, tânărul care s-a lăsat decapitat de tren, a recurs la acest gest din cauza unor datorii pe care le-ar fi avut la jocurile de noroc.