Unele dintre admiratoarele fraților Andrew și Tristan Tate ar fi încercat să sară gardul în curtea celor doi milionari. În același timp, britanicii acuzați de trafic de persoane ar fi decis să-și întărească paza, formată, în principal, din foste cadre militare.

Britanicii Andrew și Tristan Tate au fost arestați, la sfârșitul anului trecut, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT care i-au acuzat de trafic de persoane. Eliberați după ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor, milionarii au fost eliberați și lăsați să revină în vila lor din Pipera, pe care au transformat-o într-o adevărată fortăreață.

Locuința este păzită de foste cadre militare, iar casa are uși inteligente, care pot fi descuiate cu amprentă digitală sau prin intermediul telefonului mobil, prin bluetooth.

După descinderile din România, cei doi au început să aibă necazuri și în Marea Britanie, unde mai multe femei au afirmat că ar fi fost violate și au cerut daune.

Surse din anturajul celor doi frați au declarat, pentru Gândul, că în ciuda acuzațiilor grave aduse de anchetatori, britanicii continuă să aibă numeroase admiratoare, dintre care unele, pentru a ajunge la ei, recurg la gesturi cel puțin neașteptate.

Admiratoarele au fost alungate de bodyguarzi
Sursele citate au precizat că unele tinere ar fi încercat să escaladeze gardul înalt care împrejmuiește vila fraților Tate, în vreme ce majoritatea ar fi sunat la poartă, unde, după lungi insistențe, ar fi fost alungate de către bodyguarzii milionarilor.

Totodată, sursele Gândul au afirmat că Andrew și Tristan Tate ar intenționa să-și mărească echipa de gărzi de corp, din care fac parte foști militari sau foști polițiști care s-au aflat în trupele de intervenție rapidă.

Aflați sub control judiciar, cei doi și-ar fi închis studioul de videochat în care lucrau fetele despre care procurorii susțin că erau traficate. Andrew și Tristan Tate ar avea, însă, în continuare, o viață socială intensă, în sensul în care ar continua să frecventeze cluburile de lux și să organizeze acasă petreceri la care au ca invitați cetățeni străini.