Adrian Mititelu Jr. a trecut printr-o experiență înfiorătoare în noaptea de sâmbătă, 20 aprilie, ca urmare a unei supradoze de pastile. Fostul lider al FCU Craiova a oferit o primă declarație. Adrian Mititelu Jr., fostul acționar al lui FC U Craiova, a fost adus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, secția de terapie intensivă, după ce s-a presupus că ar fi luat o supradoză de pastile neidentificate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

coral

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru FANATIK.

Război între tată și fiu În ultimele săptămâni, familia Mititelu a ținut capul de afiș cu un scandal între tată și fiu.

Un mare scandal a izbucnit la FC U. Craiova între Adrian Mititelu senionr și Adrian Mititelu jr. Fiul îi cere demisia tatălui de la conducerea echipei, în timp ce tatăl își acuză fiul că n-a realizat nimic în viața lui și acum vrea să îi fure echipa de fotbal pentru ca ulterior ”să facă vreo manevră cu Rotaru”, finanțatorul rivalilor de la Universitatea Craiova.