Corvinul Hunedoara, echipă de eșalon secund, a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, pe care a învins-o cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Lovitura de start a fost dată de cunoscutul antrenor Mircea Lucescu, care a urmărit meciul din tribune alături de Ioan Andone.

Adrian Mutu și-a ANUNȚAT demisia de la CFR Cluj! „Mă simt umilit! Nu se poate așa”
Echipa pregătită de Adrian Mutu a rămas în zece jucători încă din minutul 11, când mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis a primit direct cartonaşul roşu pentru lovirea cu cotul a lui Marius Lupu.

Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Deși nu are drept de promovare în Liga 1, Corvinul are licență UEFA, potrivit lui Bogdan Apostu, impresar apropiat de club . Dacă vor câștiga Cupa României Betano, cei de la Hunedoara pot juca în preliminariile Europa League.

Ce a spus Adrian Mutu?
Adrian Mutu a părut demolat la flashinterviurile de după meci.

„Azi echipa trebuia să joace în 10, cu spirit, și fără antrenor pe bancă, indiferent cum, trebuia să joace. Nu vreau să comentez mai multe, dacă mă întrebați de altceva vă spun că mă gândesc la orice și ce decizie voi lua o voi anunța clubului mâine.

Mă simt umilit! Nu se poate așa cu o echipă care are buget cât trei jucători de-ai noștri. Mă simt umilit, nu cred că aș putea să-i iert pe băieți pentru acest meci, nu respectă culorile unui club

Așa o văd eu, în cariera mea am pierdut și mai rău, dar e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta bine și o să anunț clubul mâine ce se întâmplă”, a spus Adrian Mutu.

Petarde și fumigene, îngropate pe stadionul Corvinul Hunedoara . Ce comori au descoperit jandarmii înaintea meciului crucial cu CFR Cluj

Care sunt celelalte meciuri?

Miercuri, 3 aprilie, ora 18:00 – FCU 1948 Craiova – FC Voluntari
Miercuri, 3 aprilie, ora 21:00 – Universitatea Cluj – FC Hermannstadt
Joi, 4 aprilie, ora 19:30 – Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Ultimul act al competiției se va desfășura în data de 15 mai 2024, pe stadionul Municipal din Sibiu, acolo unde a avut loc și finala din sezonul precedent dintre Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Arena are o capacitate de 12.363 de locuri.