Situațiile neprevăzute din viața ta trebuie să fie întotdeauna însoțite de o soluție eficientă prin care să fie rezolvate. Stabilirea unui plan de rezervă la care să poți apela ori de câte ori te afli în impas este metoda ideală prin care poți ține stresul și grijile la distanță. Dacă banii sunt problema cu care te confrunți adesea, descoperă avantajele unui împrumut IFN. Cu OKcredit poți obține un credit rapid oriunde in Romania în doar câteva ore de la aplicare!

Ce sunt creditele rapide de la OKcredit?

Împrumuturile rapide dezvoltate de instituția financiară nebancară OKcredit sunt alternative mai accesibile și mai avantajoase la împrumuturile bancare clasice. Mai exact, sunt linii de credit de consum pentru nevoi personale, ce îți oferă sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei, pe o perioadă de până la cinci ani, la care să poți apela ori de câte ori te lovești de probleme de ordin financiar.

Mai mult decât atât, toate împrumuturile disponibile sunt de tip revolving ceea ce înseamnă că fiecare sumă rambursată devine din nou disponibilă spre retragere în contul tău. Asta înseamnă că OKcredit te ajută să conturezi propria rezervă de bani la care ai acces nelimitat și pe care o poți utiliza în orice scopuri dorești.

De ce să alegi OKcredit pentru o finanțare rapidă și fără griji?

Odată cu dezvoltarea soluțiilor de finanțare, OKcredit a luat în calcul toate cerințele celor care la un moment dat au nevoie de bani pentru a ieși din impas. Drept urmare procesul din spatele accesării unui credit a fost simplificat, timpul de așteptare scurtat, condițiile de eligibilitate sunt mai ușor de îndeplinit, iar flexibilitatea este termenul care definește întocmai relația pe care OKcredit o conturează cu fiecare beneficiar în parte.

Obține un credit rapid în trei pași simpli

Atunci când te-ai convins că un credit rapid este opțiunea ideală la care poți apela pentru a-ți rezolva problemele, te mai despart doar câteva click-uri de momentul încasării banilor. Intră pe platforma OKcredit, creează-ți un cont, stabilește suma dorită și transmite solicitarea spre analiză. În doar câteva ore îți va fi comunicată decizia de finanțare și, dacă aceasta este una pozitivă, banii vor fi virați în contul tău în scurt timp.

Verifică acum dacă ești eligibil spre a beneficia de un astfel de împrumut

Condițiile pe care clienții OKcredit trebuie să le îndeplinească sunt minime tocmai pentru ca soluțiile de împrumut să reprezinte un ajutor real pentru cei ce au nevoie de bani cu adevărat. Fără dovezi, garanții sau alte acte justificative, dacă ai peste 20 de ani și deții o sursă stabilă de venit, șansele ca cererea de împrumut să îți fie acceptată sunt mari. Suplimentar, pentru o colaborare cât mai eficientă, va fi nevoie să pui la dispoziția echipei OKcredit un cont și un card bancar, dar și un număr de telefon și o adresă de e-mail.

Plătești când și cum vrei pentru o gestionare eficientă a propriului buget

La OKcredit tu ești singurul care decide cum folosești și cum rambursezi creditul în perioada contractuală, fără limite din exterior. Din momentul în care suma ți-a fost virată și ai propria rezervă de bani, o poți utiliza pentru a-ți acoperi orice urgență, urmând să o rambursezi după propriile posibilități. Avantajul este că plătești doar suma pe care ai utilizat-o și o dobândă minimă, dar poți apela oricând și la rambursare anticipată în cazul în care vrei să elimini această responsabilitate din viața ta.

Scapă complet de grija banilor cu ajutorul soluțiilor de finanțare de la OKcredit dezvoltate special pentru tine!