În cadrul unui interviu oferit pentru Bună Ziua Cluj, Alexandru Curea, candidat AUR la Consiliul Județean Cluj, ne împărtășește viziunea sa pentru județ și planurile ambițioase ale partidului său. Aflăm despre promisiunile sale față de alegători, proiectele pe care intenționează să le propună și așteptările în urma alegerilor locale. De asemenea, discutăm despre șansele AUR la președinția consiliului județean și sursa optimismului și încrederii partidului în creștere.

coral

1 Ce promisiuni aveți pentru cei care vă votează?
R: Eu voi fi consilier județean al tuturor clujenilor nu doar al celor care au votat AUR, așa că singura mea promisiune pentru toți alegătorii clujeni, indiferent ce vor vota, este că nu o să-i mint niciodată. Am să le comunic adevărul în cea mai cruntă formă, este singura promisiune sustenabilă în acest moment.

2 Ce proiecte veți propune în Consiliul Județean Cluj?
R: Este mult de lucru în județul Cluj, avem proiecte care sunt rezultatul muncii comisiilor de specialitate din cadrul AUR, oricum înainte să vorbim de proiecte trebuie să așteptăm rezultatul alegerilor și să vedem cu câți consilieri vom intra pe județul Cluj.

Cristian Șipoș și Alexandru Curea, pricipalii candidați pe care AUR îi aruncă în luptă la Consiliul Județean

Cristian Șipoș și Alexandru Curea, pricipalii candidați pe care AUR îi aruncă în luptă la Consiliul Județean

3 La ce rezultat vă așteptați în urma alegerilor locale?
R: Unul foarte bun, cu toate că a fost o campanie pe repede înainte, din cauza comasării alegerilor, noi, AUR, am demonstrat încă o dată ca avem o capacitate enormă de a ne mobiliza. În ce privește pronosticul nostru este de 5-6 consilieri județeni în mod real și matematic, dar noi suntem ambițioși tragem până în ultima secundă pentru 7-8. Deasemenea vom câștiga cateva primării în județul Cluj.

4 Credeți că aveți vreo șansă la președenția consiliului județean?
R: PD-L ul nu mai este ce a fost, iar PNL este umbra unei umbre, dacă ne luptam electoral cu urmașii Brătienilor nu aveam șanse la președenția județului, dar avem o șansă reală de al învinge pe Alin Tișe, și asta o știe și domnia sa.

5 Sunteți un partid optimist, încrezător și da, chiar sunteți în creștere, cine vă dă atâta încredere?
R: Bună întrebarea, românii, ei sunt cei care ne dau curaj, putere și determinare că să mergem mai departe, până la capăt. În ce ne privește ca persoane individuale, membri AUR, cred că la foarte mulți dintre noi, familiile nostre ne dau putere și susținere necesară ca să reușim, până acum am demonstrat că se poate.

CMF: 21240330