Deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa, a organizat o conferință de presă în cursul zilei de vineri, 15 martie, în care a tratat un subiect deosebit de important, și anume dezvoltarea imobiliară la Cluj.

Coleșa a adus în discuție situația imobilului de pe strada Miko Imre, celebrul bloc ridicat de către țeparul imobiliar Traian Onuc. Potrivit deputatului, vânătoarea de vrăjitoare organizată de către Primăria Cluj-Napoca în jurul acestui subict a fost doar un foc de paie, menit să arate clujenilor că legea se aplică la Cluj, dar lucruile nu stau deloc așa.

„Emil Boc este garantul traficului de influență, a prețurilor exagerate la Cluj. Este garantul corupției și suferinței la Cluj-Napoca.”, arată Alin Coleșa, deputatul AUR.

Acesta a mai arătat că situația mafiei și junglei imobiliare la Cluj este similară cu cea de la Roșia Montană, o situație de tip win-win, în care „băieții deștepți” câștigă mereu, în dauna populației și cu girul administrației locale.

„Primăria este pentru unii mumă, aprobând proiecte imobiliare suspecte, pentru alții ciumă, încâlcând drepturi de proprietate.”, arată Coleșa.

Deputatul mai susține și faptușl că adminsitrația condusă de Emil Boc și-a făcut un obicei și plan de îndepărtare a simbolurilor naționale din praș, făcând referire la mai multe situații controversate, printre care cel privind soclul Școlii Ardelene.

Potrivit acestuia, situația ar fi similară și la nivel național, existând un plan elaborat de eradicare a oricârui simbol al românității sub orice formă.

Puteți urmări conferința de presă mai jos:

 

 

  coral