Înainte de creatorul de modă Alexandru Ciucu, care i-a devenit și soț, Alina Sorescu s-a iubit cu un cunoscut prezentator TV. Această relație a fost una destul de controversată și chiar dacă a durat destul de puțin, ea a fost una intensă. Cu toate acestea, Alina Sorescu a păstrat discreția cu privire la cel cu care a trăit acea poveste de dragoste.

Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, cu o viață foarte complicată, dar ferită de ochii lumii. Cu greu s-a aflat de divorțul în care este acum implicată, dar la fel de mult a durat și până a recunoscut cu cine s-a iubit în tinerețe.

Alina Sorescu s-a iubit cu Cove

Îndrăgita artistă Alina Sorescu a încercat mereu să aibă grijă de viața ei intimă și să o țină departe de ochii curioșilor. Celebra interpretă a vrut mereu să păstreze pentru ea bucuriile sau problemele vieții, însă nu a reuțit tot timpul. Astfel, unele dintre acestea ies uneori la suprafață, cum este și divorțul dintre ea și Alexandru Ciucu.

Și totuși, înainte de a deveni soția celebrului creator de modă, Alina a mai avut și alte relații. Una dintre ele a fost extrem de controversată la vremea aceea și chiar a încercat să o țină secretă, dar totul s-a aflat. Mai exact, Alina Sorescu s-a iubit cu Gabriel Coveșeanu, celebrul prezentator TV.

Cu toate acestea, Alina nu a recunoscut niciodată în mod clar că s-a iubit cu Cove, dar a lăsat să se înțeleagă acest lucru prin tăcerea păstrată și putinele sale declarații. Însă cel care a spus lucrurilor pe nume a fost chiar prezentatorul. Relatia lor a fost una de scurtă durată, de doar o lună. În tot acest timp au ieșit la film și au mers împreună la diferite evenimente. Cu toate acestea,  chiar dacă și-au dat o șansă, nu au reușit să fie un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc deloc.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara la acea vreme Cove.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își dispută custodia fetițelor

De aproape o săptămână s-a aflat despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cu toate că acțiunea a fost deschisă la începutul anului. Numai că, în luna aprilie, Alexandru Ciucu a avut o intervenție în acest proces, creatorul de modă solicitând o ordonanță președințială. Această acțiune a fost depusă la Judecătoria Buftea pe data de 12 aprilie 2022 și este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia „minori și familie”.

În mod normal, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un program de vizitare a copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț, în situația în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect. În cazul de față, Alexandru Ciucu vrea ca pe durata divorțului, cele două fiice ale cuplului să locuiască la domiciliul său.