Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, a dezvăluit ce amestec folosește pentru față pentru a nu avea riduri. Interpreta de muzică populară va lansa o carte cu trucuri de înfrumusețare.

Tratamentele naturiste sunt preferatele artistei. Sofia Vicoveanca folosește ulei de măsline și busuioc de la preot pentru a avea un ten fără riduri.

„Eu am tenul foarte uscat și am scris și în cărțulie (n.r. – cartea pe care urmează să o lanseze) câteva trucuri naturiste, despre care m-ați întrebat. De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot.

Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele. Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fața cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Eu obișnuiesc să îmi mai pun pe față și măști naturiste cu măr ras sau cartof ras. Dar cu ele e musai să stai culcată în pat, să nu curgă. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile.

coral