Actrița Anca Sigartău și cel de-al doilea soț, Dragoș Pandele, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ambii fiind la vârsta maturității depline. Primul mariaj al actriței a fost unul de coșmar, ea fiind bătută și amenințată de bărbatul cu care are trei copii. Mai mult, în urmă cu 20 de ani, în viața artistei s-a produs o adevărată minune, după ce s-a vindecat de cancer. La acel moment, medicii îi mai dădeau doar un an de trăit.

Anca Sigartău este o cunoscută și îndrăgită actriță de teatru și film care s-a remarcat încă de tânără. Studentă fiind la UNATC, ea a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Tinerilor Actori – Costinești (1989). Trei ani mai târziu, ea a primit și premiul pentru cel mai bun rol de comedie (rolul Puck în „Visul unei nopți de vară”). A făcut parte din trupa Teatrului Bulandra, imediat după absolvirea facultății, din 1991, prestația ei artistică fiind deosebit de apreciată. Totodată, a cochetat și cu televiziunea, în 2007-2008, când a fost prezentatoarea emisiunii Excentricii la TVR Cultural. Mai mult, de câțiva ani se ocupă de regizarea dublajelor în limba română pentru desenele animate realizate de Disney.

Anca Sigartău soț

Pe Tito Abaab, primul soț, l-a cunoscut în timpul studenției, la o petrecere. Acesta era de origine tunisiană, trăia în București de peste 10 ani și studia Medicina. Ea, ca viitoare actriță, era la prima dragoste și a luptat enorm cu cei din jur deoarece nimeni nu era de acord cu căsătoria lor. Și-a întemeiat o familie cu Tito, iar din căsnicia aceasta au rezultat trei copii – Sonia, Teodor și Iosif. Însă la aproape 10 ani de la căsătorie, Anca a plecat să joace în Germania, cunoscând un triumf profesional. Din păcate, aceasta i-a și adus sfârșitul mariajului cu medicul Tito Abaab, care ajunsese să o amenințe și chiar să o bată.

În prezent, Anca Sigartău trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Pandele, actualul său soț. Cei doi sunt căsătoriți de aproape șapte ani, se respectă enorm, Dragoș fiind bărbatul care o înțelege și o ajută mereu. De asemenea, amândoi împart aceleași valori, merg împreună și în călătorii, și la biserică. De aproximativ șapte ani sunt căsătoriți.

Anca Sigartău vârstă

Anca Sigartău a văzut lumina zilei în București, într-o familie de profesori: mama preda fizica, iar tatăl – istorie. Data nașterii actriței Anca Sigartău este 29 iulie 1967, aceasta fiind în zodia Leu. De mică, ea a urmat Școala de muzică și apoi Liceul „George Enescu” din capitala, unde a studiat pianul. La dorința părinților ei s-a pregătit în ultimii ani de liceu să dea admitere la Academia de Studii Economice. Însă, s-a răzgândit pe ultima sută de metri și s-a hotărât să dea la Teatru. Iar acest lucru a fost definitoriu pentru cariera următoare a actriței în vârstă de 53 de ani.

În urmă cu câțiva ani, actrița a ocupat funcția de manager al Teatrului Bacovia din Bacău. Această perioadă este una nefastă pentru Anca Sigartău deoarece a ajuns să aibă probleme serioase cu legea. Ea a fost urmărită penal după organizarea unui festival în calitate de director al teatrului din Bacău. Actrița era suspectată de încălcarea legislației cu privire la cheltuielile din fonduri publice. Mai exact, municipalitatea din Bacău și Teatrul Bacovia voiau să recupereze de la Anca Sigartău și de la un ONG (condus de soț) suma de 700.000 de lei, calculată de Curtea de Conturi. Problemele actriței s-au tras de la organizarea Festivalului internațional de teatru „Theaterstock”.