Anda Adam a lăsat rușinea la o parte și și-a făcut cont pe OnlyFans, celebra platformă de conținut pentru adulți. Astfel, artista a decis să-și rotunjească astfel veniturile cu ajutorul unor poze și videoclipuri deocheate. Cu toate acestea, Anda Adam nu a renunțat la concerte ori la evenimentele din care câștigă bani frumoși.

Anda Adam i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cunoscuta cântăreață în vârstă de 43 de ani și-a făcut cont pe OnlyFans și a dat de veste tuturor fanilor ei printr-o postare bizară. Vedeta și-a scos la înaintare picioarele, anunțând că și-a făcut cont pe celebra platformă cu conținut pentru adulți. Astfel, numele ei se alătură altor personaje cunoscute din showbiz, printre care și Loredana Chivu, Daniela Crudu, Ema Karter, care fac bani frumoși datorită acestei „afaceri” online.

Anda Adam și-a făcut cont pe OnlyFans

Anda Adam se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, cu o carieră uriașă în spate pentru care a muncit ani la rând. A devenit faimoasă în urmă cu două decenii, iar de-a lungul timpului a luat parte la multe proiecte de televiziune. Sigur că, la un moment dat, s-a cam dus și succesul, iar aparițiile TV au fost tot mai rare. De ceva vreme, cântăreața s-a făcut „femeie de casă”, și-a pus din nou pirostriile și este o mămică fericită.

Dar chiar și așa, n-a renunțat la concerte ori la evenimentele care-i aduc venituri frumoase. Cu toate acestea, vedeta s-a gândit cum să mai scoată niște bani fără prea multă muncă. Așa că, a urmat exemplul altor personaje din showbiz-ul autohton, precum Loredana Chivu ori Daniela Crudu, și a devenit activă pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Ce tarif are artista pe OnlyFans

Blondina i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a făcut o postare pe Instagram prin care anunța că și-a făcut cont pe aplicația respectivă. Și-a scos picioarele la înaintare și apoi și-a îndemnat fanii să acceseze link-ul din descriere, pentru a ajunge pe contul ei de OnlyFans. Cum nimic nu este gratis în această lume, solista s-a gândit să pună și un tarif pentru ca toți cei care vor s-o vadă în ipostaze deocheate, să scoată din buzunar (ori din cont) bani frumoși pentru a-i urmări postările.

Așa că, blondina le cere amatorilor 10 dolari pe lună, dacă vor să-i vadă fotografiile și filmulețele. Nu este o sumă tocmai modică, ținând cont că mulți tineri vor să o vadă pe artista din copilăria lor în ipostaze sexy. Multe vedete din lumea mondenă de la noi au recunoscut că această aplicație a ajuns o bună sursă de venit pentru ele. Postările lor pot fi accesate de bărbați și femei din toată lumea, bineînțeles dacă plătesc abonamentul înainte stabilit de persoana în cauză.