După două victorii consecutive, Dinamo a pierdut categoric duelul cu CFR Cluj , scor 4-0, iar antrenorul Zeljko Kopic a recunoscut superioritatea ardelenilor în fața echipei sale.

Zeljko Kopic și greșelile făcute de Dinamo în meciul cu CFR Cluj Fără mai mulți jucători indisponibili, dar cu noul transfer Edgar Ie titular Dinamo nu a profitat de forma bună din ultimele partide, deși paracticat un fotbal bun în primele 30 de minute.

La finalul partidei, antrenorul Zeljko Kopic și-a felicitat adversarii și a precizat că echipa sa a pierdut prea multe mingi simple și dueluri.

„Felicitări celor de la CFR, am început foarte bine, așa a fost planul, să ne creăm spații, să avem posesia, ar fi trebuit să fim puțin mai buni la ultima pasă. CFR este o echipa puternică în dueluri, când ești deschis și când pierzi mingi simple și pierzi dueluri, e greu să te aperi. Știam acest lucru.

În prima repriză au avut câteva situații de gol. În repriza secundă, planul a fost să intrăm cu o energie bună, să ținem de minge, dar la primul gol, Patriche a intrat in joc, a pierdut posesia și au marcat pe contraatac. La corner au marcat pentru 2-0 și apoi a fost foarte greu.

Am avut 30 de minute bune, dar apoi CFR a fost echipa mai bună. Nu este vorba despre ce cred eu, ci despre ce cred arbitrii. Nu vorbesc despre arbitraj, trebuie să își facă treaba cât pot de bine. În acest gen de meci, CFR are calitate, iar anumite detalii mici pot schimba complet jocul. Nu pot vorbi despre deciziile arbitrilor.

Trebuie să ne revenim după acest joc, sper că jucătorii vor fi pregătiți pentru următoarele meciuri. Facem tot ce putem să îi aducem pe teren cât mai repede. Am senzația că atunci când ne stabilizam și ne găsim echilibrul, se întâmplă ceva și trebuie să construim echipa din nou. Nu e ușor, dar trebuie să acceptăm acest lucru” – a declarat Zeljko Kopic, pentru DigiSport.

În runda cu numărul 28 a SuperLigii, Dinamo va întâlni pe teren propriu FC Hermannstadt, marți de la ora 18:30.

Etapa a 27-a a SuperLigii FC Hermannstadt – U Craiova 1948 1-0

CFR Cluj – Dinamo 4-0

UTA – Petrolul Ploiești / sâmbătă 14:00

Farul – Oțelul Galați / sâmbătă 17:00

Poli Iași – Rapid / sâmbătă 20:00

Sepsi – Universitatea Cluj / duminică 14:00

FCSB – FC Botoșani / duminică 20:00

Universitatea Craiova – FC Voluntari / luni 20:00

Clasamentul SuperLigii 1. FCSB 55 puncte

2. CFR Cluj 48

3. Rapid București 48

4. Farul Constanța 40

5. Universitatea Craiova 39

6. FC Hermannstadt 37

7. Petrolul Ploiești 35

8. Universitatea Cluj 34

9. UTA Arad 34

10. Sepsi Sf. Gheorghe 33

11. Oțelul Galați 31

12. U Craiova 1948 30

13. Poli Iași 28

14. FC Voluntari 27

15. Dinamo București 22

16. FC Botoșani 20.

  coral