Miercuri dimineață, la ora 7:00 a avut loc un accident de circulație grav, din cauza unei depășiri.

„Un conducător auto de 47 de ani, din comuna Corneşti, care se deplasa pe DN1F E81, în afara localităţii Baciu, din direcţia Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida”, a transmis IPJ Cluj.

La accidentul de la ieșirea din localitatea Baciu spre Mera, au intervenit două autospeciale cui modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se aflau două persoane încarcerate, în stare de inconștiență.
S-au început imediat operațiunile de descarcerare și acordare a asistenței medicale celor două persoane încarcerate, respectiv un bărbat și o femeie. Din nefericire, în urma accidentului, femeiaa de 41 de ani, din Cornești, pasageră în mașina care a efectuat depășirea, și-a pierdut viața.

Bărbatul a fost extras după cca 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.
Alte trei persoane au mai fost consultate, la locul accidentului, de către echipajele medicale și au fost transportate la spital.