Locuitorii comunei clujene Ciurila sunt la limita răbdării, după ce, de mai bine de două săptămâni, utilajele Consiliului Județean Cluj s-au apucat de spart la drum dar au uitat să-l mai și repare.

Încă de la începutul lunii, drumul Făget-Sălicea-Ciurila a fost „ciopârțit”, după unii fără sens, la fiecare caâteva sute de metri existând porțiuni de drum rase pentru a fi turnat asfalt nou.

Problema este că acele lucrări de întreținere au rămas nefinalizate, iar porțiunile de drum rămase descoperite au devenit adevărate găuri peste care foarte greu se mai poate trece, adâncindu-se datorită trecerii numărului mare de mașini.

Pericol public pe drumul Faget - Ciurila

Pericol public pe drumul Faget – Ciurila

„Nu toți avem SUV-uri domnilor consilieri!”, arată indignat un localnic pe un grup de facebook unde se discută problema.

Dacă până acum autoritățile au invocat ploile ca principal motiv pentru care nu au fost finalizate lucrările, explicația nu mai ține, localnicii și numeroșii turiști care tranzitează zona solicitând repararea cât mai rapidă a drumului județean, cu atât mai mult cu cât porțiunile afectate prezintă risc de producere a unor accidente rutiere.