În această perioadă sumbră pentru democrația românească, în care PSD împreună cu PNL și-au unit forțele pentru a orchestra un atac necruțător asupra valorilor noastre fundamentale, noi, AUR – singurul partid ce apăra Democrația în România – nu stă pasivă ci luptă pentru viitorul națiunii.

În lumina torțelor luptei noastre pentru dreptate, miercuri seara (7 februarie 2024), membrii AUR au depus lumânări în fața sediului PSD. In amin;rea democrației care a fost călcată în picioare de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale comasării alegerilor. Este un gest venit din adâncul disperării celor care își văd scaunele periclitate.

Este un moment de cotitură, cetățeni ai Clujului!

Acțiunea noastra nu este doar un simbol, ci un strigăt de trezire pentru fiecare român ce ține la dreptul său suveran de a-și alege reprezentanții fără manipulări grosolane. Când neamul este în pericol, nu putem sta cu mâinile încrucișate. Ne adunăm forțele, aprindem flacăra rezistenței și aducem omagiul cuvenit democrației pe care unii vor să o înmormânteze! Să o aducă în bezna uitării, la nivelul de basm al lui „a fost odată…”.

AUR aduce speranța! AUR aduce lumina!

Nu ne vom lăsa călcați în picioare de această tentativă de uzurpare a voinței populare prin comasarea unor alegeri atât de diferite unele de altele: europarlamentarele cu localele. Sufletul românului nu poate fi vândut de către poli;cienii aflați în pragul disperării, pentru care propriile interese cântăresc mai mult decât des;nul întregului popor.

Mesajul nostru este clar: Nu vom accepta moartea democrației. AUR este speranța care nu poate fi stinsă.

Alianța pentru Unirea Românilor din Cluj-Napoca invită fiecare suflet ardelean să ni se alăture în această luptă pentru pentru a readuce pe drumul cel bun România pe care o iubim.