Spunem lucrurilor pe nume! Aducem speranță în inimile clujenilor! Partidul AUR Cluj prezintă soluții clare și măsuri concrete pentru a asigura binele orașului și al României. Suntem aici pentru a construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii.

În timp ce alții promit doar vorbe frumoase, AUR a dat și dă deja dovadă de eficiență. Filiala noastră și-a făcut datoria și a abordat cu responsabilitate problemele cu care se confruntă orașul nostru drag. Până în vara acestui an, AUR Cluj se angajează să finalizeze un plan de administrare a orașului și a județului nostru.

CIMITIRUL MANAȘTUR

Situația din cimitirul Mănăștur este una urgentă și are nevoie de atenție. Consiliul Local Cluj trebuie să mute aproximativ 1000 de oseminte în urma pierderii unui proces!!!
Cine a reprezentat juridic Consiliul Local în acest proces în care Clujul a suferit o nouă înfrângere?…
Este inacceptabil!
Primăria Cluj a mai pierdut în trecut un alt proces în legătură cu aceeași problemă. Este limpede că incompetența dar și corupția sunt cauzele evidente ale acestor eșecuri repetate. Actualul Consiliu pare să nu reziste tentației corupției și nu acționează în interesul cetățenilor. Am formulat cerințe simple către Direcția de Urbanism și am fi așteptat un răspuns prompt și rapid. Cu toate acestea, ne-au invocat cerințele ca fiind prea complexe și au solicitat prelungirea termenului de răspuns. Este de neconceput!!!

Caravana Medicală: Într-o țară unde guvernele timp de 34 de ani au închis spitale și au alungat medicii români, Caravana Medicală AUR a oferit ajutor pentru peste 13.000 de oameni. Este o dovadă clară a incapacității guvernului de a oferi servicii de sănătate la nivelul necesar unei societăți normale.
AUR va realiza 200 de operații de cataractă pentru pacienții identificați prin Caravana Medicală. Ele sunt parte a proiectului care își propune să ofere servicii medicale gratuite cetățenilor, demonstrând capacitatea AUR de a susține sănătatea!!! Chiar și atunci când nu suntem la guvernare!… Pacienții vor fi transportați la Bucureș8 pentru operații, urmând modelul spitalului mobil.
Inițiativa vine în contextul în care sistemul de sănătate românesc se confruntă cu închiderea spitalelor și emigrarea medicilor. Caravana a oferit deja consultări și servicii medicale pentru peste 13.000 de români din mediul rural, subliniind deficitul de acces la sănătate la nivel național.

PROTESTUL AGRICULTORILOR și TRANSPORTATORILOR:

Protestele continuă să arate nemulțumirea agricultorilor și transportatorilor noștri față de guvernul condus iresponsabil de chelnerul Ciolacu. Guvernul ignora cu dispreț problemele acestor sectoare, demonstrând indiferență și incapacitate de acțiune. Ministrul Agriculturii încearcă să scape de responsabilitate și consideră ineficiente promisiunile guvernamentale. Actualul guvern NU a adus îmbunătățiri tangibile în aceste industrii esențiale pentru România.

TREZIREA PRESEDINTELUI:

Președintele Klaus se arată în sfârșit după o lună, chiar în timp ce străzile sunt pline de români nemulțumiți dar uitați. Ce văd ei? Președintele lor ciocnind șampanie, învăluit în confortul Palatului Cotroceni si discutând despre… Ucraina.

În timp ce fermierii și lucrătorii din transporturi îngheață protestând, Iohannis vorbește despre legături reînnoite cu… Africa ce calduroasă – o palmă peste fața celor care cer condiții de bază pentru existența lor.

Românii cer și merită respect și sprijin din partea autorităților lor, nu disprețul și indiferența unui președinte absent, aparent detașat de necazurile lor.
Trebuie să ne asigurăm că toți clujenii și toți românii simt că se pot baza pe noi, că suntem aici pentru ei și că vom face tot posibilul să îmbunătățim viața în orașul și în țara noastră.
Vă invităm pe toți să ne susțineți în lupta pentru un oraș mai bun, un oraș în care să ne simțim cu adevărat acasă. coral