Partidul Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) Cluj a organizat o conferință de presă în cursul zilei de sâmbătă, ocazie cu care și-a lansat oficial campania electorală pentru alegerile locale care urmează să aibă loc într-o lună.

La conferință au participat membrii din cadrul conducerii partidului, precum Claudiu Târziu, Călin Cozma, Cristian Șipoș sau deputatul Alin Coleșa.

Claudiu Târziu: „Avem de-a face cu o nouă campanie de denigrare la adresa AUR, probabil plătitî de PNL. Se dau telefoane către populație prin car se anunță că AUR a făcut blat cu PSD, este evident că se tem de noi. Nu am făcut cu nimeni niciun blat, singurul aliat al al nostru este poporul român!”, a arătat senatorul AUR.

Claudiu Tarziu

Călin Cozma, candidatul AUR la primăria Cluj-Napoca, a asigurat că la Cluj nu există blaturi. „La Cluj se minte mult. Noi ne dorim ca fiecare clujean să își să poată trăi la Cluj, nu doar cei bogați. Și pentru asta vreau să lupt. Noi luptăm pentru clujeni și pentru români. Doamne ajută!”

Calin Cozma

Cristian Șipoș, președintele AUR Cluj, a adătugat faptul că nu există niciun partid care să aibă atâția candidați la alegerile locale precum partidul pe care îl reprezintă. „Suntem singurul partid care are zeci de candidați la alegerile locale. Practic, suntem singurul partid care are candidat pentru fiecare unitate admistrativ teritorială”, a declaraț Cristian Sipoș.

Cristian Sipos