Claudia Iosif ( Babs ) și Dorian Popa au pus capăt relației lor în urmă cu câteva luni bune, iar încheierea relației a fost făcută într-un mod elegant și discret. Niciunul dintre ei nu a vorbit despre motivele despărțirii, dar recent, Babs a dezvăluit cum s-a ajuns la finalul relației.

Claudia Babs și cunoscutul artist au avut o relație care a durat peste 11 ani, iar în cele din urmă au decis să pună punct poveștii de dragoste pe care o aveau. Au trecut peste toți anii în care s-au susținut, au luat-o de la zero și și au acceptat imperfecțiunile fiecăruia. Cu toate că păreau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, se pare că realitatea nu au fost chiar așa.

La câteva luni după despărțirea de Dorian Popa, Babs a făcut niște declarații legate de separare. Potrivit vedetei, despărțirea nu a fost cauzată de infidelitate și niciunul dintre ei nu și-a imaginat că vor ajunge la această decizie.

Motivele despărțirii dintre Babs și Dorian Popa „Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan.

Mai mult, cei doi au decis de comun acord să nu se mai întânească o perioadă, chiar dacă locuiesc aproape unul de altul.

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e”, a completat aceasta.