Un adolescent de 17 ani a fost arestat, joi, fiind bănuit că ar fi autorul tâlhăriei petrecute înainte cu o zi în Brașov, când un bărbat a fost atacat cu o macetă pentru că a refuzat să-i predea cheile autoturismului agresorului.

„Persoana de sex masculin, în vârstă de 17 ani, a acostat o altă persoană de sex masculin imediat după ce şi-a parcat autoturismul în zona Răcădău – Spitalul Judeţean din municipiul Braşov. Pentru a obţine cheile autoturismului, minorul a ameninţat-o pe victimă cu maceta pe care o avea asupra sa şi a reuşit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras în exterior, ambele persoane cazând la sol. În cadrul acestui conflict, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni prin tăiere asupra degetelor de la mâna stânga, precum şi asupra hainelor pe care le purta. Văzând că nu reuşeşte ceea ce şi-a propus, minorul a fugit de la faţa locului, fiind ulterior prins de către organele legii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, citat de Agerpres.

Adolescentul de 17 ani a fost reţinut, iar joi a fost propus pentru arestare preventivă la Judecătoria Braşov. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatul pentru 30 de zile, a menţionat sursa citată.

 

coral