Incident deosebit de grav la Penitenciarul Gherla. Un detinut in varsta de 30 de ani a ajuns la spital in stare extrem de grava, dupa ce a fost batut de colegii de celula. Barbatul a fost preluat de un echipaj SMURD in stare de inconstienta, cu lovituri grave in zona capului. Totul s-a intamplat pe fondul consumului de alcool.

Totul s-a intamplat ieri in jurul orei 14. Un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Gherla a acordat primul ajutor calificat unui bărbat care prezenta mai multe traumatisme și era în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Gherla pentru îngrijiri medicale, însoțit de un echipaj al penitenciarului Gherla.

Mai apoi, tanarul a fost transferat la Spitalul Militar. Din primele informatii, barbatul era cazat intr-o celula in care se aflau alti 4 detinuti. Pe fondul consumului de alcool, produs in penitenciar sau introdus in mod ilegal, intre ei a izbucnit un scandal. Tanarul de 30 de ani a fost batut cu pumnii si picioarele, dar si ranit cu un cutit improvizat, arată dejeanul.ro

Incidentul a fost anuntat Parchetul, iar in acest moment se fac cercetari.