Bătaie de zile mari la zilele comunei Ceanu Mare: Din câte se pare, Rareș Ciciovan, soțul cunoscutei cântărețe Georgiana Lobonț, ar fi fost implicat într-un incident la Zilele comunei Ceanu Mare, în care ar fi fost agresat de către viceprimarul localității, Cornel Crișan.

Potrivit martorilor, acesta din urmă l-ar fi împins pe Rareș Ciciovan și, de asemenea, ar fi lovit și o altă femeie. Cauzele exacte care au dus la incident sunt în curs de cercetare.

A fost un incident la finalul frumoasei noastre sărbători locale, duminică seara, în 16 iulie. Eu nu am fost prezent, dar pot să spun că vicele l-a împins pe soțul doamnei Georgiana Lobonț, și pe o altă femeie, la finalul recitalului, când artista făcea fotografii cu mulțimea de fani. 

S-a autosesizat poliția și jandarmeria. Se pare că vicele a consumat băuturi și sunt informații că l-ar fi lovit pe domnul Ciciovan”, a declarat primarul comunei Ceanu Mare, Virgil Păcurar, potrivit Știri de Cluj.

Acesta a spus că echipajul de jandarmi care a participat la acest eveniment este unul profesionist și că reținerea viceprimarului s-a făcut din motive obiective.

Nu cred că l-au luat pentru că nu aveau ce face. Autoritățile știu mai bine ce a fost acolo”, a mai spus primarul comunei.

Rareș Ciciovan a confirmat incidentul. ”Domnul Rareș a spus că e adevărată faza și că a fost scos încătușat”, a spus un reprezentant al artistei.